Sad vam želimo da predstavimo našu potpuno novu internet stranicu! Nakon priprema i rada na istoj, radujemo se što možemo da vam pružimo brži uvid u naše prozvode i usluge te lakšu interakcije.

Šta možete očekivati na našoj novoj web stranici?

Kontakt i podrška: Potreban vam je savet ili podrška? Naš tim je tu da vam pomogne. Za vas smo izradili aplikaciju za android telefone koja između ostalog pruža jednostavnu navigaciju do našeg objekta kao i korištenje softvera za GPS praćenje vozila.

Aplikaciju možete preuzeti na dva načina:

  1. Ako je preuzimate sa telefona onda na stranici O nama kliknite na tipku Preuzmi Android aplikaciju;
  2. Za slučaj da aplikaciju preuzimate na telefon sa računara onda na stranici Kontakt skenirajte QR kod i dobit ćete link za preuzimanje.    

Naši kontakt podaci su lako dostupni na web stranici, a klikom na sličiču G+ u dijelu O nama ili Kontakt takođe ćete dobiti tačne (na mapi nacrtane) smjernice do našeg objekta od vaše trenutne pozicije.

Sveobuhvatan pregled usluga/proizvoda: Sada je lakše nego ikad pregledati našu ponudu. Pronađite sve informacije koje su vam potrebne na jednom mestu. Na početoj stranici ćemo u buduće objavljivati sve specifičnosti naših proizvoda i usluga kao i novosti iz oblasti kojom se bavimo.

Moderan dizajn i korisnička iskustva: Dizajnirali smo našu stranicu sa fokusom na jednostavnu navigaciju i intuitivno korisničko iskustvo. Zbog sve većeg korištenja mobitela pri pregledu internet stranica, a sa ciljem bržeg prikaza, moramo vam nagovjestiti da je izvršeno usklađivanje te da pojedine slike ne možete vidjeti prilikom pregleda sa mobilnog uređaja.

Redovne ažuriranja i vijesti: Ostanite u toku sa svim novostima, promocijama i važnim informacijama putem naše sekcije vijesti to jest blogova te nas zapratite na Facebook-u.

Nadamo se da ćete uživati u istraživanju naše nove web stranice. Vaše mišljenje nam je važno, stoga nas slobodno kontaktirajte sa vašim povratnim informacijama i sugestijama.

Srdačan pozdrav!