O nama

O nama

SK SISTEM doo Tuzla je društvo specijalizirano za proizvodnju i pružanje usluga u oblasti sigurnosti i komunikacija. Tim čine stručni i poduzetni kadrovi, certificirani od strane vodećih svjetskih proizvođača i isporučilaca opreme iz domena sigurnosti i komunikacija, sa bogatim iskustvom što omogućava realizaciju i najsloženih projekata u pomenutoj oblasti.

LogoWebsite

Servis i tehnička podrška

Putem vlastitog servisa elektronske opreme u mogućnosti smo svojim klijentima pružiti dodatni kvalitet usluge kroz period garantnog i postgaratnog roka, kao i svaku potrebnu obuku i tehničku podršku.

Analyst working with computer in Business Analytics and Data Management System to make report with KPI and metrics connected to database. Corporate strategy for finance, operations, sales, marketing

Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

Više...

Office of home security alarm concept. Home security alarm keypad

Interfoni i videofoni

Više...

how geolocation helps small and medium sized business.

Satelitsko praćenje vozila (GPS track control)

Više...

Digital tablet screen with smart home controller on a wooden table

Pametne kuće i alarmni sistemi

Više...

01_video nadzor

Sistemi video nadzora objekata i vozila (IP i analogni)

Više...

Automatic Barrier Gate , Security system for building and car entrance vehicle barrier

Automatika za rampe i kapije

Više...

Uposlenici

Menadžment i stručno osoblje društva ostaju na raspolaganju postojećim i potencijalnim klijentima u cilju što kvalitetnijeg zadovoljenja potreba odnosno realizacije postavljene ideje i cilja.

Interior of modern office with black and white walls, concrete floor, panoramic window and long wooden table with computer. 3d rendering

Saradnja

SK SISTEM je ostvario saradnju sa vodećim svjetskim proizvođačima iz oblasti sigurnosti i komunikacija kao što su: HikVision, DVC, SIEMENS, PARADOX, PANASONIC, TELTONIKA, AJAX i dr.

09_dvc
10_hikvision
12_teltonika
11_ajax
13_bft
14_paradox

Ako trebate pomoć slobodno nas kontaktirajte

Možete nas kontaktirati putem email-a, kontakt forme sa web stranice, Viber-a, SMS-a ili direktnim pozivom na neki od dostupnih telefonskih brojeva. Osim toga za Vas smo izradili i aplikaciju za mobilne android telefone kako bi smo olakšali i ubrzali komunikaciju.