GPS praćenje vozila

GPS sistem za praćenje vozila i lica te korištenje u industriji

Strastveno se posvećujemo pružanju najnaprednijih rješenja za praćenje vozila pomoću GPS tehnologije. Naša misija je osigurati sigurnost, efikasnost i kontrolu vašeg voznog parka kroz inovativna rješenja koja su prilagođena vašim specifičnim potrebama. A nudimo:

precizno praćenje u realnom vremenu

detaljnu analitiku i izvještaje za vozila i vozače

poboljšanu sigurnost i prilagodljiva rješenja

29_gps
21_gps
22_gps
23_gps
24_gps
25_gps
26_gps

Zašto odabrati nas

Iskustvo i pouzdanost

S godinama iskustva, naš sistem vam može pružiti provjerena rješenja koja možete pouzdano koristiti. Kao npr.: putne naloge za sve vrste vozila uz kompletnu evidenciju za svako vozilo i vozača.

Prilagodiva rješenja

Automatska rješenja za praćenje svih bitnih parametara i rokova vezanih za vozni pak koji posjedujete bez obzira na veličinu. Email obavijesti o datumima registracije, tehničkim pregledima, dozvolama za kretanje itd.

Korisnička podrška

Naša posvećena korisnička podrška vam je dostupna kako bismo vam pružili pomoć i podršku kad god vam zatreba.

Inovacije

Slijedimo najnovije trendove i tehnološke inovacije kako bismo uvijek bili korak ispred i osigurali da naša rješenja budu najbolja na tržištu.

Primjena GPS sistema

Osim za vozila GPS tehnologije se sve više primjenjuje u industriji te donosi brojne prednosti u smislu efikasnosti čime doprinosi ukupnoj konkurentnosti i profitabilnosti firmi u različitim sektorima. Kao npr. sonde za mjerenje nivoa tečnosti, uređaji za mjerenje temperature, magnetni kontakti i slično.

30_gps

GPS za industrijske potrebe
Hemijska, zdravstvena industrija i poljoprivreda

Pored stadardnih podataka za vozila GPS praćenje pruža i unikatne podatke koji se mogu uspješno kombinovati u svrhu dobijanja potrebnih informacija. Potreba za očuvanjem i kontrolom potrošnje goriva ima potpuno novu dimenziju nakon ugradnje bluetooth čepa rezervoara.

31_gps

GPS praćenje vozila
Transport ljudi i roba te sigurnosne agencije

27_gps

Vaše vozilo zaslužuje najbolje, a mi smo tu da to omogućimo.

Možemo danas zajedno da poboljšamo upravljanje vašim voznim parkom i optimiziramo vaše poslovanje uz pomoć naših vrhunskih GPS rješenja. Da li Vam treba zabrana paljenja vozila, kamere, RFID privjesak za vozača, podaci sa računara vozila...

Zatražite ponudu
Ukoliko vam treba bilo što od navedenog na ovoj web stranici slobodno nas kontaktirajte.