Pametne kuće

Pametne kuće i alarmni sistemi

Otkrijte pogodnosti sistema "pametne kuće" i zakoračite u potpunosti u moderan život, gdje svaki električni uređaj može da komunicira sa Vama, a udobnost i sigurnost funkcionišu u skladu sa Vašim potrebama. Uz našu bežičnu opremu za pametne kuće, Vaš dom će postati inteligentan i efikasan te će Vam omogućiti da:

ne brinete da li ste pogasili svijetla, spustili roletne,

da ne brinete da li ste ostavili upaljen električni šporet ili peglu, zavrnuli vodu, kako će te otvoriti kapiju,

da ne brinete da li će neko ući u Vaš dom kada niste tu ili pak želite to sve pratiti putem video nadzora

18_pametnekuce
01ajax
02ajax
03ajax
06ajax
04ajax
05ajax

Pogodnosti sistema

Zaštita od provale

Upravljanje sistemom preko centralne jedinice za detekciju kretanja u zaštićenom prostoru pomoću detektora pokreta sa ili bez kamere, magnetnih kontakata i laserskih zavjesa.

Komfor i kontrola

Pomoću utičnice, prekidača, releja, detektora vode moguće ostvariti paljenje i gašenje svih elektro potrošača, otvaranje i zatvaranje vrata (rampi, kapija i sl.) kao i prekinuti vodosnadbjevanje u slučaju poplave.

Zaštita od požara

Detektorom dima sa prikazom temperature se može preventivno djelovati na pojavu požara i očuvanje prostora te osoba koje borave u istom.

Video nadzora

Osim opcije detektora sa kamerom može se dodati snimač i kamere za neprekidno snimanje i pregled.

Aplikacije i softveri

Sve funkcije na dohvat ruke, doživite fleksibilno upravljanje sistemom, trenutna obavještenja i osnovne funkcije u jednoj aplikaciji, podižući vašu sigurnost i udobnost na sljedeći nivo. Kontrolna tačka sistema je sada u vašem pametnom telefonu!

19_pametnekuce

Aplikacija za Andoid i iOS mobilne uređaje
Besplatno sa ugradnjom sistema

Softver za računar sa direktnom kontrolom većeg broja objekata na udaljenosti, brza pretraga, sve obavijesti (pisane ili tonske) sa uređaja, testiranje detektora, kontrola pristupa postavkama uređaja kao i privatnost.

20_pametnekuce

Softver za Windows i macOS računar
Samo po zahtjevu korisnika - besplatno

1.86.0-2DP4HUJ2657CCEJ33SH4SA3NJQ.0.1-1

Sada je pravo vrijeme da transformišete svoj stambeni ili poslovni prostor u pametan dom budućnosti!

Osim renomiranog proizvođača uređaja za pametne kuće AJAX sarađujemo i sa drugim svjetskim brendovima to jest možemo ponuditi parcijalna rješenja koja ne zahtjevaju kompletne sisteme nego samo dijelove vezane za specifičan zahtjev potencijalnog kupca prilagođen uslovima na terenu.

Zatražite ponudu
Kontaktirajte nas klikom na tipku ispod.